کَپَک عنوانی کلی‌است که به همه گونه‌های قارچ های ذره‌بینی که به صورت رشته‌های چندسلولی (که هایف نامیده می‌شود) رشد می‌کنند گفته می‌ شود.

 کپک ها آن دسته از قارچ ها هستند که غالبا ایجاد بیماری خطرناکی نمی کنند اما گاهی در مواقع ضعف سیستم ایمنی بدن می توانند بسیار خطرناک باشند.

 کپک‌ ها می‌توانند در یخچال رشد کنند. برخی کپک‌های مضر، سمومی به نام مایکوترکسین از خود ترشح می‌کنند که می‌توانند باعث ابتلا به انواع سرطان‌ها و تولد نوزادان ناقص الخلقه شوند.

 از آنجایی که این سم به عمق مواد غذایی نفوذ می‌کند و باعث آلودگی آن می‌شود، نمی‌توان توصیه کرد که قسمت کپک زده غذا را جدا و باقی آن را استفاده کنید.

این تحقیق شامل 5 صفحه بوده و فایل ورد آن را می توانید به صورت رایگان دانلود نمائید.


http://s7.picofile.com/file/83799243/R_10_.png


سایت کیف درسی

طرح درس روزانه ریاضی هشتم ، چهارضلعی ها

طرح درس سالانه هدیه های آسمان کلاس سوم

طرح درس سالانه فارسی 1 پایه دهم

طرح درس ریاضی نهم مبحث استدلال

طرح درس سالانه نگارش فارسی پایه سوم

طرح درس سالانه مطالعات اجتماعی پایه چهارم

مقاله درسی با موضوع نور و بازتابش نور

ها ,می‌کنند ,می‌توانند ,کپک ,تحقیق ,صورت ,که به ,آن را ,به صورت ,و باعث ,باعث آلودگی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مهدی شوقی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بی واژه های قلم یک خزنده مجله زیبا، برای خانواده های ایرانی فایل فروش دانشجویی پکیج و کولر گازی مطالب اینترنتی مطالب مهم روستای ویمبلدون من تک سایت